Accessoires en extra's
Externe voedingsopties (netvoeding)

Ontdek welke opties je hebt om je apparaat via het lichtnet van stroom te voorzien in plaats van batterijen te gebruiken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

ChickenGuard deuropeners kunnen worden gevoed via het lichtnet in plaats van batterijen. Het type kabel hangt af van het model en de leeftijd van de deuropener.

Zie de informatie in de uitklapbare secties hieronder voor informatie met betrekking tot het model ChickenGuard dat u heeft.

Voor informatie over zonne-energie, zie ons "Opties voor zonne-energie" artikel.

Mark-4 modellen

Om de Externe Stroom-modus in te schakelen op uw Mark-4 Standard, Premium of Extreme, navigeert u naar "Overige Instell." > "Externe Stroom" en kies "JA". Je moet deze stap voltooien voordat het apparaat weet dat het stroom moet halen uit de stroomkabel in plaats van uit de batterijen.

Deze modellen vereisen een op maat gemaakte USB-kabel, die kan worden aangeschaft door contact op te nemen met de klantenservice en een offerte aan te vragen. Geef de volgende informatie:

• Je volledige naam

• Je volledige adres

• Een foto van de printplaat van je unit

Deze op maat gemaakte kabel kan worden gebruikt met een 5-volt 2 ampère stekker, bijvoorbeeld een adapter voor een telefoonoplader.

Mark-5 modellen

Mark-5 modellen (inclusief de S5, P5, X5 en Pro) kunnen worden gevoed met een gelijkstroomkabel. Je moet er een zoeken met een 2,1 mm tonvormige stekker en een adapter die 9 volt en minstens 1 ampère levert.

Deze kabels kunnen worden gekocht in elektronicawinkels of online op websites zoals Amazon of eBay.

Hier is een foto van waar je naar moet zoeken:

All-in-One (alles-in-één)

Het All-in-One model kan worden gevoed via een gelijkstroomkabel. Je moet er een zoeken met een 2,1 mm tonvormige stekker en een adapter die 9 volt en minstens 1 ampère levert.

Deze kabels kunnen worden gekocht in elektronicawinkels of online op websites zoals Amazon of eBay.

Hier is een foto van waar je naar moet zoeken: