All-in-One deurinstellingen

Meer informatie over de deurinstellingen die je kunt kiezen voor je All-in-One.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn de Door Modes?

De All-in-One heeft een vrij krachtige motor en daarom kun je de "Door Mode" (deurmodus) aanpassen aan verschillende omstandigheden.

De verschillende deurmodi zijn "Normal Mode" (normale modus), "Winter Mode" (wintermodus) en "Custom Mode" (aangepaste modus).

Normal Mode

De Normal Mode is ontworpen voor dagelijks gebruik in gematigde weersomstandigheden. Deze modus maakt de deur zo gevoelig voor obstructies dat hij stopt met sluiten wanneer hij een kip detecteert.

Winter Mode

De Winter Mode is ontworpen voor extremere weersomstandigheden waarbij ijs of vorst tussen de deur en de rails kan zijn gekomen.

Dit extra vermogen is sterk genoeg om door het ijs te duwen, maar het maakt de deur ook minder gevoelig voor obstakels. Om je kippen veilig te houden, raden we aan de deur iets later te sluiten om te voorkomen dat er kippen in de val lopen.

Custom Mode

Met de Custom Mode kun je je eigen waarden kiezen voor de verschillende energie-instellingen van de deur. Deze modus mag alleen gebruikt worden in opdracht van een ChickenGuard technicus.

Hoe schakel je tussen Deur Modes?

Volg deze instructies om een andere deurmodus te kiezen:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Druk eenmaal op de menuknop om het menu Instellingen te openen

3. Druk 5 keer op de omlaag-knop om naar "Overige instellingen" te gaan en druk op de menuknop om deze optie te selecteren

4. Druk 5 keer op de omlaag-knop om bij "Door Control" te komen en druk op de menuknop om deze optie te selecteren

5. Gebruik de omhoog-knop of omlaag-knop om tussen de opties te bladeren en druk op de menuknop om de gewenste optie te selecteren

Als je je All-in-One tussen april-juni 2023 hebt gekocht, is de eerste versie van de firmware geïnstalleerd, die nog geen opties voor de deurmodus bevatte. Neem contact op met de klantenservice voor advies over het wijzigen van uw deurinstellingen.