De Eierteller gebruiken (App)

Hoe de Eierteller functie van de app gebruiken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

De ChickenGuard App heeft een extra functie om bij te houden hoeveel eieren uw kippen elke dag leggen.

Tik op het EGGS icoon onderaan de Home Page om de Eierteller te openen.

De Eierteller-pagina bevat een teller, plus-knop en min-knop, en eierdozen die gevuld worden als je het totaal aanvult met de plus-knop.

Als je klaar bent met het invoeren van de totaaltelling, tik je op "Exit" onderaan de pagina om terug te gaan naar de startpagina.

Je kunt je dagtotalen bijhouden met behulp van de grafiek op de onderste helft van de pagina, die wordt gegenereerd met behulp van de getallen die je elke dag noteert.