Hulp bij kalibratie

Leer hoe je met succes je deur kalibreert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de kalibratie te starten, moet je de volgende stappen volgen:

• Druk eenmaal op de menuknop om het scherm te wekken,

• Druk nogmaals op de menuknop om het menu Instellingen te openen,

• Druk 3 keer op de knop omlaag totdat je "Deur Kalibratie" ziet, gebruik dan de menuknop om deze pagina te selecteren,

• Volg de instructies op het scherm.

Raadpleeg de informatie in de uitklapbare secties hieronder voor hulp bij het kalibreren van uw apparaat.

Mark-4 modellen

Deze modellen kunnen alleen handmatig worden gekalibreerd.

1. Zorg ervoor dat je deur zonder belemmeringen open en dicht kan.

2. Stel altijd eerst de positie OPEN in.

3. Stel als tweede de SLUIT positie in.

4. Wacht tot de deur volledig open is aan het einde van de kalibratie. Als de deur niet volledig opengaat, is de kalibratie niet succesvol opgeslagen.

Mark-5 modellen

Deze modellen kunnen zowel handmatig als automatisch worden gekalibreerd.

• Handmatige kalibratie:

Dit type kalibratie kan worden gebruikt voor de meeste deurinstellingen.

1. Zorg ervoor dat je deur zonder belemmeringen open en dicht kan.

2. Stel altijd eerst de positie OPEN in.

3. Stel als tweede de SLUIT positie in.

4. Wacht tot de deur volledig open is aan het einde van de kalibratie. Als de deur niet volledig opengaat, is de kalibratie niet succesvol opgeslagen.

• Automatische kalibratie:

Zorg ervoor dat je toestel recht boven je deur is gemonteerd. Als het koord schuin trekt, zal dit problemen veroorzaken.

Zorg ervoor dat je deur een standaard pop-hole stijl is die op en neer wordt bewogen.

1. Volg de instructies op het scherm; u hoeft maar één keer op de middelste knop te drukken en het apparaat kalibreert zelf de open en sluit posities.

2. Aan het einde van de kalibratie moet de deur volledig opengaan. Als de deur niet volledig opengaat, is de kalibratie niet succesvol opgeslagen.

Als je de deur NOODSTOP moet zetten tijdens een automatische kalibratie, druk dan eenmaal op de middelste knop. De deur moet dan opnieuw worden gekalibreerd.

All-in-One (alles-in-één)

Dit model kan alleen automatisch worden gekalibreerd.

1. Zorg ervoor dat je deur ruimte heeft om open en gesloten te worden zonder obstructies.

2. Volg de instructies op het scherm; je hoeft maar één keer op de middelste knop te drukken en het apparaat kalibreert zelf de open en sluit posities.

3. De deur sluit altijd aan het einde van een kalibratie; als de deur aan het einde van de kalibratie opengaat, is je motor omgekeerd. Lees het artikel over het repareren van een deur die in de verkeerde richting beweegt.

Als je de deur NOODSTOP moet zetten tijdens een automatische kalibratie, druk dan eenmaal op de middelste knop. De deur moet dan opnieuw worden gekalibreerd.