Radiocommunicatie instellen

Hoe stel je radiocommunicatie in tussen je HomeHub en de deuropener in de ChickenGuard App voor de eerste keer.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet beschikbaar voor aankoop, en is nog in de beta test fase. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

Nadat je je HomeHub hebt ingesteld, moet je de radiocommunicatie tussen de HomeHub en de deuropener instellen.

Voordat je verder gaat met deze stap van het setup proces, moet je ervoor zorgen dat je ChickenGuard deuropener is aangesloten op een externe stroombron en niet wordt gevoed door de AA batterijen.

1. De instellingen voor radiocommunicatie invoeren

De startpagina toont aanvankelijk het bericht "Radio Setup / PRESS ICON BELOW". (Radio instellen / druk op onderstaand pictogram)

Tik op het radiopictogram onderaan de pagina om naar de instellingen voor radiocommunicatie te gaan.

2. Volg de instructies op uw scherm

1. Sluit het apparaat aan op de voeding met de DC-kabel.

2. Ga naar de volgende reeks instructies door op de pijl OMLAAG te tikken.

3. Navigeer op het bedieningspaneel van de deuropener naar "Overige instellingen" en vervolgens naar "Radio Comms".

4. Gebruik de knoppen OMHOOG en OMLAAG van de deuropener om de "Link ID" in te voeren die wordt weergegeven op de app. Het zal een reeks van 6 nummers zijn, zoals op de afbeelding hieronder:

5. Ga naar de volgende reeks instructies door op de pijl OMLAAG te tikken.

6. Tik op "Test Link" om de verbinding tussen de App en de deuropener te testen.

7. De App zal een test uitvoeren.

8. Als de test geslaagd is, zie je het bericht "Link Test: PASSED" (Verbindingstest: geslaagd) op het LCD-scherm bovenaan de pagina.

9. Tik op "Exit" onderaan de pagina.

Je ChickenGuard deuropener is nu verbonden met de app.