ChickenGuard App Informatie

Informatie over de ChickenGuard App en de status ervan.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

Hoe kun je de app downloaden?

De app kan momenteel niet worden gedownload op Apple-apparaten, maar is mogelijk wel beschikbaar in de Google Play Store op jouw locatie. Dit komt door de uitrol van een kleinschalig bètatestprogramma.

Hoe kun je de app verbinden met je apparaat?

De app kan alleen worden gebruikt met modellen uit de 2023-reeks en voor sommige modellen is mogelijk ook een firmware-update nodig om compatibel te zijn. Er zijn ook extra accessoires die moeten worden aangeschaft voordat de deuropener en het mobiele apparaat kunnen communiceren. Deze items zijn momenteel echter nog niet verkrijgbaar.

Je moet contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie over de aankoop van de accessoires voor radiocommunicatie.

Wanneer wordt de app vrijgegeven voor het grote publiek?

Er is nog geen bevestigde releasedatum voor de app en de benodigde accessoires.

Hoe kom je te weten wanneer de app wordt uitgebracht?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice en vragen om op de wachtlijst te worden geplaatst. Je ontvangt dan een update wanneer de app beschikbaar is. Je kunt ook onze website in de gaten houden, want zodra de app klaar is, kun je de radiocommunicatietoebehoren kopen.

OPMERKING: Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 5 oktober 2023. Als je denkt dat een van de bovenstaande gegevens onjuist is, neem dan contact op met de klantenservice om ons dit te laten weten.