"Overige Instel" in de ChickenGuard App

Meer informatie over de Overige Instel opties in de ChickenGuard App

Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

De opties die je vindt in de "Overige Instel" van de app zijn een beetje anders dan de opties die je vindt in de "Overige Instell." van de deuropener.

Sensorvertraging

Wanneer het scherm "Sensorvertraging" weergeeft, tikt u op de knop MENU om de instelling te openen.

Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om te schakelen tussen AAN of UIT en tik vervolgens op de knop MENU om de instelling op te slaan.

Wanneer je vervolgens "Sensor" selecteert in je "Instel Openen" of "Instel Sluiten", krijg je de optie om de vertragingsperiode te verhogen of te verlagen.

Deur Kalibratie

Met de optie "Deur Kalibratie" kun je een automatische kalibratie uitvoeren.

Automatische kalibratie is de enige optie voor het kalibreren van een All-in-One model, maar S5- en PRO-modellen kunnen zowel handmatig als automatisch gekalibreerd worden.

Gebruik deze optie NIET als je deur is ingesteld op "Manual Calibration" (Handmatige kalibratie). Voordat je een kalibratie kunt uitvoeren via de App, moet je je deuropener instellen op " Automatic Calibration" (automatisch kalibreren).

Lees meer over Kalibratietypen in het artikel "Schakelen tussen handmatig en automatisch kalibreren".

Radio Comms

Als je naar de optie "Radio Comms" navigeert, kun je je "Link ID" bekijken en wijzigingen aanbrengen aan de instellingen voor radiocommunicatie.

EXIT

"EXIT" is de laatste optie in een willekeurig deel van het menu Instellingen. Als u op de knop MENU tikt wanneer "EXIT" op het scherm staat, wordt het instellingenmenu gesloten en keert u terug naar de startpagina.