"Instel Sluiten" in de ChickenGuard App

Meer informatie over de Instel Sluiten opties in de ChickenGuard App

Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

De opties die je vindt in de Instel Sluiten van de app zijn bijna hetzelfde als de opties die je vindt in de Instel Sluiten van de deuropener, maar er is ook een extra functie die niet beschikbaar is op de deuropener zelf: Berekende Zonsondergang.

Manual

De optie "Manual" schakelt het automatisch sluiten van de deur uit.

Om de deur te sluiten, moet je op de knop omlaag op de deuropener zelf drukken, of op de pijl omlaag op de startpagina van de app.

Timer

Met de optie "Timer" kun je instellen hoe lang de deur moet sluiten.

Wanneer op het scherm "Timer" verschijnt, tikt u op de knop MENU om de instelling te openen.

Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om de uurwaarde in te stellen. Tik vervolgens op de knop MENU.

Gebruik dan de pijlen omhoog en omlaag om de minuutwaarde in te stellen. Tik vervolgens op de knop MENU om de timer op te slaan.

LUX+

De optie "LUX+" gebruikt de sensor om de deur te sluiten na zonsondergang, maar je kunt ook een reservetimer instellen.

Wanneer het scherm "LUX+" weergeeft, tikt u op de knop MENU om de instelling te openen.

Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om de uurwaarde in te stellen. Tik vervolgens op de knop MENU.

Gebruik dan de pijlen omhoog en omlaag om de minuutwaarde in te stellen. Tik vervolgens op de knop MENU om de reservetimer op te slaan.

Berekende Zonsondergang

De optie "Berekende Zonsondergang" gebruikt je locatie om de tijd te berekenen waarop de zon in jouw gebied ondergaat - dit wordt dagelijks bijgewerkt om de veranderende seizoenen bij te houden.

Wanneer het scherm "Berekend" weergeeft, tikt u op de knop MENU om de instelling te openen.

Gebruik de pijl omhoog of omlaag om de "pas aan" te verhogen of te verlagen als je dat wilt. De "pas aan" verwijst naar een extra periode voor of na zonsondergang dat de deuropener de deur zal sluiten.

Je kunt de "pas aan" verhogen of verlagen met stappen van 5, tot 90 minuten.

EXIT

"EXIT" is de laatste optie in een willekeurig deel van het menu Instellingen. Als u op de knop MENU tikt wanneer "EXIT" op het scherm staat, wordt het menu Instellingen gesloten en keert u terug naar de startpagina.