"LUX Aanpassing" in de ChickenGuard App
Meer dan een week geleden bijgewerkt

OPMERKING: De ChickenGuard App Kit is momenteel nog niet verkrijgbaar. Neem contact op met de klantenservice om op de wachtlijst te komen en als een van de eersten te horen wanneer de kit wordt uitgebracht.

De optie "LUX Aanpassing" in de app is precies hetzelfde als de optie "LUX Aanpassing" in het instellingenmenu van de deuropener.

De waarde Openen wijzigen

1. Om de waarde Open te selecteren, tikt u op de knop MENU. Twee kleine cursors markeren de waarde.

2. Tik op de pijlen OMHOOG en OMLAAG om de waarde te wijzigen.

3. Als u tevreden bent, tikt u op de knop MENU, waarna u teruggaat naar de startpagina.

De waarde Sluiten wijzigen

1. Tik op de pijl OMLAAG om de waarde Sluiten te selecteren. De cursor gaat naast het woord "Sluiten" staan.

2. Tik op de knop MENU. Twee kleine cursors markeren de waarde.

3. Tik op de pijlen OMHOOG en OMLAAG om de waarde te wijzigen.

4. Als u tevreden bent, tikt u op de knop MENU, waarna u teruggaat naar de startpagina.

Het lichtniveau meten

1. Tik twee keer op de pijl OMLAAG om de optie "Lees" te markeren.

2. Tik op de knop MENU om een lichtmeting uit te voeren. De waarde van het lichtniveau bij uw hok zal het woord "Lees" vervangen.

3. Tik op de pijl OMLAAG om de cursor naar "EXIT" te verplaatsen, tik vervolgens op de knop MENU om terug te keren naar de startpagina.

De pagina "LUX Aanpassing" verlaten

1. Om de pagina "LUX Aanpassing" te verlaten, tik je op de knop OMLAAG totdat de kleine cursor naast het woord "EXIT" staat.

2. Tik op de knop MENU terwijl "EXIT" gemarkeerd is en u keert terug naar de startpagina.