Wat is Setup Wizard?

Leer meer over de Setup Wizard Instellingen en waar deze voor wordt gebruikt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

"Setup Wizard" is de eerste optie beschikbaar in het Instellingen Menu wanneer je je ChickenGuard voor de eerste keer instelt. Het doel van de Setup Wizard is om je door alle instellingen te leiden die nodig zijn om je ChickenGuard deuropener automatisch te laten werken.

Moet je de Setup Wizard elke keer gebruiken als je een instelling moet wijzigen?

Het korte antwoord is nee. De "Setup Wizard" leidt je door elke afzonderlijke instelling en als je op zoek bent naar een specifieke instelling, kan het gemakkelijk zijn om per ongeluk een andere instelling te wijzigen die je niet van plan was te wijzigen.

Elke instelling moet afzonderlijk worden geopend door met de omlaag-knop te scrollen en de middelste/menuknop te gebruiken om de gewenste optie te selecteren.

Zie het menu als een carrousel; je kunt de omhoog-knop en de omlaag-knop gebruiken om er doorheen te scrollen. Zie de menuknop als een "selecteer"/"OK"-toets.