Je sensor ontgrendelen

Als je lichtsensor geblokkeerd is, kan de klantenservice je helpen deze functie te deblokkeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je deuropener een Standard of S5 model is, moet je een upgrade betalen om de sensor te deblokkeren. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over hoe te betalen.

Om uw sensor te ontgrendelen, moet u een code geven aan de klantenservice. Zij gebruiken deze code om een pincode te genereren die wordt gebruikt om je sensor te ontgrendelen.

De code die u nodig hebt, vindt u op de pagina "Unlock Sensor". Volg de onderstaande instructies om naar deze pagina te navigeren:

1. Druk op de menuknop om het apparaat te wekken

2. Druk eenmaal op de menuknop om het instellingenmenu te openen

3. Druk 5 keer op de knop omlaag om bij "Overige Instell." te komen en druk op de menuknop om deze optie te selecteren

4. Druk op de omlaag-knop totdat u bij "Unlock Sensor" komt en druk op de menuknop om deze optie te selecteren

5. Noteer de getoonde code, want deze moet je doorgeven aan de klantenservice.

Zodra u uw PIN-code van de klantenservice hebt ontvangen, gaat u opnieuw naar de pagina "Unlock Sensor" en voert u deze in de lege regel in.

Als de sensor van uw Premium, Extreme, P5, X5, PRO of All-in-One apparaat is vergrendeld, neemt u contact op met de klantenondersteuning voor assistentie.