"Err" bij het nemen van een LUX meting

Leer wat het betekent als er "Err" verschijnt in plaats van een getalswaarde bij het nemen van een lichtmeting in "LUX Aanpassing".

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom verschijnt deze foutmelding?

Als je "Err" ziet in plaats van een getalswaarde bij het meten in de "LUX Aanpassing" pagina, betekent dit dat je apparaat is ingesteld om een externe lichtsensor te gebruiken in plaats van de ingebouwde sensor. Daarom zoekt het naar iets dat er niet is en geeft het een foutmelding.

Externe lichtsensoren zijn momenteel niet verkrijgbaar, maar we hopen dit in de toekomst wel te kunnen aanbieden.

Hoe kun je voorkomen dat de fout verschijnt?

Volg deze instructies om de optie Externe lichtsensor uit te schakelen:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Druk eenmaal op de menuknop om het menu Instellingen te openen

3. Druk 5 keer op de omlaag-knop om naar "Overige instell." te gaan en selecteer deze optie met de menuknop

4. Navigeer naar "Ext Light Sensor" en selecteer deze door op de menuknop te drukken

5. Selecteer "NO" met de omlaag-knop

Je deuropener zal nu de interne lichtsensor gebruiken om het lichtniveau te lezen in plaats van een externe sensor te zoeken.

Wat moet ik doen als de instelling "Ext Light Sensor" niet wordt weergegeven in "Overige Instell."?

Als de optie Ext Light Sensor niet wordt weergegeven in "Overige Instell.", dan heb je mogelijk een 2023-model en bevindt de instelling zich in het "Secret Menu".

Volg deze instructies:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Houd de menuknop meer dan 5 seconden ingedrukt tot u "VERDER?" ziet

3. Selecteer "Ja" met de omhoog-knop

4. Blader met de omhoog-knop of omlaag-knop naar "Ext Light Sensor" en selecteer deze optie met de menuknop

5. Selecteer "No" met de omlaag-knop

6. Als "Exit" nu niet op het scherm wordt weergegeven, scrolt u met de omhoog-knop tot u "Exit" ziet

7. Druk op de menuknop om deze optie te selecteren en terug te keren naar het beginscherm

De "Ext Light Error" wordt nu niet meer weergegeven.