Foutmelding "Ext Light Error"

Leer wat het bericht "Ext Light Error" betekent en hoe u het probleem dat dit veroorzaakt kunt oplossen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat veroorzaakt de "Ext Light Error"?

De "External Light Error" geeft aan dat het toestel op zoek is naar een externe lichtsensor. De externe lichtsensor is echter nog geen accessoire dat beschikbaar is voor mark-5 modellen.

Om te voorkomen dat deze foutmelding wordt weergegeven, moeten we de optie "Externe Light Sensor" uitschakelen.

Hoe schakel je de Ext Light Sensor-instelling uit?

Volg deze instructies:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Druk nogmaals op de menuknop om het menu Instellingen te openen

3. Blader met de omlaag-knop naar "Overige Instell." en selecteer deze optie met de menuknop

4. Blader met de omlaag-knop naar "Ext Light Sensor" en selecteer deze optie met de menuknop

5. Selecteer "No" met de omlaag-knop

De "Ext Light Error" wordt nu niet meer weergegeven.

Wat moet ik doen als de instelling Ext Light Sensor niet wordt weergegeven bij Overige Instell.?

Als de optie Ext Light Sensor niet wordt weergegeven in "Overige Instell.", heb je mogelijk een 2023-model en bevindt de instelling zich in het "Secret Menu".

Volg de onderstaande instructies:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Houd de menuknop meer dan 5 seconden ingedrukt tot "VERDER?" verschijnt

3. Selecteer "Ja" met de omhoog-knop

4. Blader met de omhoog-knop of omlaag-knop naar "Ext Light Sensor" en gebruik de menuknop om deze optie te selecteren

5. Selecteer "No" met de omlaag-knop

6. Als "Exit" nu niet op het scherm wordt weergegeven, scrolt u met de omhoog-knop totdat u "Exit" ziet

7. Druk op de menuknop om deze optie te selecteren en terug te keren naar het beginscherm.

De "Ext Light Error" wordt nu niet meer weergegeven.