Alle collectiesAlgemene vragen
Vervangende onderdelen bestellen

Ontdek hoe u vervangende onderdelen voor uw deuropener kunt bestellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt vervangende onderdelen bestellen door contact op te nemen met de klantenservice en een offerte aan te vragen voor het onderdeel dat je nodig hebt.

Nadat je hebt bevestigd dat je door wilt gaan met de bestelling, ontvang je per e-mail een factuur van het betalingssysteem Stripe.
In deze e-mail staat een link naar een beveiligde betaalpagina, waar je je kaartgegevens kunt invoeren.

Zodra de betaling is ontvangen, wordt het onderdeel verzonden vanuit het dichtstbijzijnde magazijn en geeft je supportadviseur een schatting van de verzendtijd.

Als je apparaat nog onder de garantie van 3 jaar valt, kun je het vervangende onderdeel misschien gratis bestellen. Zorg ervoor dat je een aankoopbewijs bij de hand hebt wanneer je contact opneemt met het team.

Onderdelen die kunnen worden besteld zijn onder andere:

• vervangingsmotor (niet beschikbaar voor All-in-One modellen)

• vervangend voorpaneel/voorplaat

• vervangende batterijdoos

• vervangende All-in-One uitbreidingsdoos

• vervangende schroeven

• vervangende vergrendelingsdeur

• USB stroomkabel

Als een geheel nieuw apparaat nodig is, zie dan ons artikel "Uw oude ChickenGuard apparaat vervangen".

OPMERKING: Vervangende snaren kunnen niet buiten Groot-Brittannië worden besteld. Zie ons artikel "Een vastgelopen koord vervangen" voor hulp hierbij.

OPMERKING: Vervangende motoren kunnen niet worden besteld voor de All-in-One. Als je denkt dat je een nieuwe motor nodig hebt voor je All-in-One, begin dan een gesprek met de Support Bot en vraag of je iemand kunt spreken.