Alle collectiesAlgemene vragen
Uw oude ChickenGuard apparaat vervangen

Lees meer over onze getrouwheidskorting en hoe je deze kunt claimen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is de loyaliteitskorting?

Als je een bestaande ChickenGuard klant bent, en je wilt een nieuwe deuropener bestellen om een oude te vervangen, dan heb je recht op loyaliteitskorting.

De loyaliteitskorting kan worden gebruikt voor de aankoop van een vervangende deuropener via onze website.

De korting is helaas niet beschikbaar voor aankopen via Amazon of een partnerwinkel.

Hoe kunt u uw loyaliteitskorting claimen?

Om aanspraak te kunnen maken op uw loyaliteitskorting, moet u het eigendom van uw oude deuropener kunnen aantonen.

Neem contact op met de klantenservice en geef hen een aankoopbewijs met de besteldatum van uw apparaat.

Als u uw aankoopbewijs niet kunt vinden, probeer dan contact op te nemen met de organisatie waar u het hebt gekocht of laat het de klantenservice weten voor het geval zij gegevens hierover kunnen vinden in onze bestelgeschiedenis.

Zodra zij de benodigde informatie hebben, kan de klantenservice je de kortingscode per e-mail toesturen.

Opmerking: de kortingscode verandert elke maand, dus als je in het verleden een code hebt ontvangen en je denkt dat deze nu is verlopen, neem dan contact op met de klantenservice om te vragen naar de bijgewerkte kortingscode.

Hoe gebruik je de kortingscode?

De kortingscode kan worden ingevoerd bij het afrekenen. Er verschijnt een bericht met de tekst "Have a coupon?".

Klik hierop en voer de kortingscode in het tekstvak in dat verschijnt. Klik vervolgens op "Apply".

De korting wordt dan toegepast op je winkelmandje.