Foutbericht "MOTOR MISSING"

Meer informatie over de foutmelding "Motor Missing" en hoe u het probleem kunt oplossen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je ooit de foutmelding "MOTOR MISSING" ziet, moet je controleren of de motordraden goed zijn aangesloten op de printplaat.

Als de motordraden zijn aangesloten en de foutmelding nog steeds verschijnt, volg dan deze instructies om de foutmelding te stoppen:

1. Druk op de menuknop om het scherm te wekken

2. Houd de menuknop ingedrukt tot het bericht "VERDER?" verschijnt

3. Selecteer "Ja" met de omhoog-knop

4. Navigeer met de omhoog-knop naar "Motor Lead test" en selecteer deze optie met de menuknop

5. Selecteer "NO" met de omlaag-knop

6. Druk op de omhoog-knop om naar "Exit" te gaan en gebruik de menuknop om deze optie te selecteren.

Je gaat dan terug naar het beginscherm en je kunt de deur opnieuw kalibreren.

Wat moet ik doen als de motor nog steeds niet reageert?

Neem contact op met de klantenservice voor verdere assistentie.