Vlamsymbool op het scherm

Leer wat het "vlam"-symbool betekent en hoe je het verwijdert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je ooit een symbool op het scherm van je deuropener ziet dat een beetje lijkt op een vlam-emoji, dan betekent dit dat een optie met de naam "Remote Control" is ingeschakeld in de instellingen.

Deze instelling is toegevoegd in afwachting van een afstandsbediening-app die momenteel in ontwikkeling is.

Volg deze instructies om dit symbool van je scherm te verwijderen:

1. Druk eenmaal op de menuknop om het scherm te wekken

2. Druk eenmaal op de menuknop om naar het menu Instellingen te gaan

3. Blijf op de omlaag-knop drukken tot je bij "Overige Instell." komt, druk op de menuknop om deze instelling te openen

4. Blijf op de omlaag-knop drukken tot je bij "Remote Control" komt en druk op de menuknop om deze instelling te openen.

5. Kies "NO" met de omlaag-knop

Het symbool zou nu van het scherm verdwenen moeten zijn.

OPMERKING: als je apparaat de optie "Remote Control" heeft in "Overige Instell.", dan heb je hoogstwaarschijnlijk een model dat niet compatibel is met de afstandsbediening-app wanneer deze wordt uitgebracht. Sinds het begin van de ontwikkeling van de app moest de methode voor het verbinden met de afstandsbediening worden gewijzigd en daarom zal de software van de app helaas alleen compatibel zijn met mark-5 modellen en All-in-One apparaten.

Als je een Mark-5 of All-in-One apparaat hebt en meer wilt weten over de afstandsbediening-app, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail, telefoon of de messenger.