Het scherm licht niet op

Ontdek wat je kunt doen als je de batterijen hebt vervangen, maar het scherm leeg is en het apparaat niet werkt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zorg ervoor dat je alle VIER de batterijen hebt vervangen. Dit moeten AA alkalinebatterijen zijn en ze mogen niet oplaadbaar zijn (tenzij je een Solar All-in-One met 4x NiMH-batterijen gebruikt).

Een volledige set van 4x AA-batterijen moet 6 volt stroom leveren.

Controleer ook of de batterijen in de juiste richting in de batterijhouder zijn geplaatst. De negatieve kant moet altijd de veer raken.

Als de eerste set batterijen niet werkt, probeer dan ook een tweede set NIEUWE batterijen.

Als het scherm ontwaakt, maar je ziet een waarschuwing voor een bijna lege batterij, lees dan ons artikel over de betekenis van een continu rood lampje.