Blauw scherm zonder tekst

Leer wat je moet doen als je scherm verlicht is, maar er geen tekst wordt weergegeven.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom licht het scherm blauw op maar wordt er geen tekst weergegeven?

Als het LCD-scherm blauw oplicht maar er geen tekst wordt weergegeven, is dit waarschijnlijk te wijten aan een probleem met de voeding.

Zorg ervoor dat je ALLE VIER (4) AA-batterijen hebt vervangen en dat ze gloednieuw zijn en NIET oplaadbaar (tenzij je een Solar All-in-One met 4x NiMH-batterijen gebruikt). Zorg er ook voor dat de batterijen in de juiste richting zijn geplaatst, met de negatieve kant van de batterij tegen de veer.

Als je al hebt geprobeerd de batterijen te vervangen, raden we je aan een tweede set te proberen, omdat batterijen soms hun kracht verliezen als ze in de doos zitten.

Wat als het probleem blijft bestaan nadat de batterij meerdere keren is vervangen?

Als u ALLE VIER batterijen meerdere keren hebt vervangen en het scherm nog steeds geen tekst weergeeft, moet u contact opnemen met de klantenservice.

Stuur hen een kopie van je aankoopbon en enkele foto's van het scherm en de printplaat. Ze kunnen je nog een paar vragen stellen om de oplossing van het probleem te bepalen.